Sobre mi

Estimats amics, en primer lloc us vull transmetre la meva gratitud per compartir part d’aquesta petita història, que s’inicia a Fornells, en l’estiu de 1981.
Des de llavors, els meus pares s’han dedicat a la restauració, des de Es Port a Fornells, un restaurant especialitzat en gastronomia local. El mar forma part de la nostra essència i esperit, el nostre arrelament es remunta a 1876, quan ens vam iniciar a l’art de la pesca, fins a dia d’avui, i la nostra oferta es basa en elaborar un producte de captura diària, Llagosta i peix de la zona , de forma tradicional.
En acabar la Universitat, em vaig incorporar a treballar a Es Port, gràcies a la diversitat en l’herència rebuda, he après la importància d’oferir el millor servei als nostres clients, de transmetre la garantia i certesa de l’origen local del producte seleccionat, de fer-los sentir com a casa i emportar-se el millor record del sabor i aroma menorquí.
La meva passió per oferir un producte de qualitat, que expressi les bondats de la natura, sense caure en l’error d’elaborar productes amb matèria primera deficient, sinònim d’alt rendiment, i processos industrials, ens ha permès obtenir llicència del Consell Regulador Xixona i Alacant per elaborar torró amb la millor ametlla Pestañeta i el millor torrat possible al forn de llenya.
Amb aquesta il·lusió, els convidem a conèixer i formar part de la nostra petita història, que té per objecte garantir la transparència al consumidor final per sobre de marques col·lectives i Denominacions d’Origen. La nostra selecció de productes i Torrons són elaborats amb la millor matèria primera i de forma natural.

Mil gràcies a la meva família,

Ricardo Riera

Ricardo Riera